Vyber si z nových barev a designů kompresek ROYAL BAY

6.5.2024   
Foto

Intenzivní otřesy svalů, náročné seběhy a výběhy, únava. To všechno ti dává během závodů zabrat. A s tím vším pomůže kvalitní komprese. Česká značka ROYAL BAY je špičkou v tomto oboru a parťákem seriálu Běhej lesy. Teď na jaře přišla s řadou novinek, tak mrkni, ať ti nic neuteče!

Nové barvy lýtkových návleků i podkolenek.

Ať už preferuješ kompresi v návlecích, nebo v podkolenkách, u ROYAL BAY si vybereš. Jak podle typu komprese (cílená, odstupňovaná, zdravotní), tak podle ideální velikosti (jen ta zaručí pozitivní přínosy komprese) a často i z mnoha různých barev.

Třeba nejoblíbenější kompresní podkolenky ROYAL BAY Energy s odstupňovanou kompresí aktuálně nabízejí hned 10 barevných kombinací. A nové barvy teď na jaře hlásí:

  • kompresní podkolenky ROYAL BAY Therapy se zdravotní kompresí (vhodná pro sportovce s cévními problémy typu křečových žil) – k modré a černé se nově přidala také červená;
  • kompresní lýtkové návleky ROYAL BAY Extreme s cílenou kompresí – u těch vybíráte dokonce z osmi barev, zbrusu nové jsou bílá a světle šedá.

                                

Vlastní design nebo velikost

Potřebuješ kompresní podkolenky nebo návleky na míru, protože se nevejdeš do běžných velikostních tabulek? Žádný problém – ROYAL BAY má vlastní vývoj a výrobu ve Vrchlabí, takže je schopný uplést ti produkt na míru. Tahle nabídka zatím platí na černé podkolenky ROYAL BAY Therapy se zdravotní kompresí a černé lýtkové návleky ROYAL BAY Extreme.

A když budeš chtít, můžeš na nich mít i své vlastní logo!

                               

Nový design i střih ponožek

I sportovní ponožky ROYAL BAY mají celou řadu benefitů, které ti zpříjemní běh (kompresní nárt, neškrtící lem, speciální úpravu chodidla a další). A také tři střihy, ze kterých můžeš vybírat – vysoký high-cut, kotníkový low-cut a „neviditelný“ no-show (pod kotníky), který je letošní novinkou. Najdeš u něj už design 2.0, který vyniká rozdílným úpletem špičky levé a pravé ponožky. Ten lépe odpovídá anatomii chodidla a především postavení prstů na levé, respektive pravé noze.

Chceš-li si užívat benefitů komprese, vsaď na kvalitní výrobky – ROYAL BAY je česká značka s dlouholetou zkušeností se zázemím ve výrobě zdravotnických pomůcek. U ROYAL BAY vybíráš kompresní návleky a podkolenky podle velikosti svalu, což je klíčové. A na výběr máš z několika druhů komprese s garantovanými hodnotami i mnoha barev včetně letošních novinek. Více na www.royalbay.cz.

                                  

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko